ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΦΩΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΡΓΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΑΓΓΑΣ ΦΩΤΗΣ

Διεύθυνση - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Διεύθυνση: ΠΕΡΔΙΚΑ Τ.Κ. - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ.: 46100
Περιοχή - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Περιοχή: Πάργα Κατηγορία - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Κατηγορία: ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
Τηλέφωνο - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Τηλέφωνο: 2665091363 Fax - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Fax: -
Κινητό - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Κινητό: 6936710125 E-mail - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Υπεύθυνος: ΤΑΓΓΑΣ ΦΩΤΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Ιστοσελίδα:
Εδώ και 4 χρόνια, η επιχείρηση ΦΩΤΗΣ, φροντίζει καθημερινά για την χαρακτηριστική συνήθεια του έλληνα (το ψωμί). Τα προϊόντα μας, η ξεχωριστή πρόταση γεμάτη παράδοση με άρωμα μιας άλλης εποχής, όλα ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Γεύσεις μοναδικές, ελκυστικές για την θρεπτική τους αξία. Ο τρόπος παραγωγής πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ. Όλα στο φούρνο μας είναι ζυμωμένα με μεράκι και τοπικές παραδοσιακές συνταγές, αγνά υλικά, μυρωδιές που σε συνεπαίρνουν. Σε εμάς θα βρείτε ψωμί χωριάτικο ...
Επισκέπτες: 12235

ΦΩΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΡΓΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΑΓΓΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΦΩΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΡΓΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΤΑΓΓΑΣ ΦΩΤΗΣ

Εδώ και 4 χρόνια, η επιχείρηση ΦΩΤΗΣ, φροντίζει καθημερινά για την χαρακτηριστική συνήθεια του έλληνα (το ψωμί). Τα προϊόντα μας, η ξεχωριστή πρόταση γεμάτη παράδοση με άρωμα μιας άλλης εποχής, όλα ψήνονται στον ξυλόφουρνο. Γεύσεις μοναδικές, ελκυστικές για την θρεπτική τους αξία. Ο τρόπος παραγωγής πιστοποιημένος με τα διεθνή στάνταρ.

Όλα στο φούρνο μας είναι ζυμωμένα με μεράκι και τοπικές παραδοσιακές συνταγές, αγνά υλικά, μυρωδιές που σε συνεπαίρνουν. Σε εμάς θα βρείτε ψωμί χωριάτικο με παραδοσιακό προζύμι, σικάλεως, ολικής αλέσεως, πολύσπορο, μπαγκέτες, πίτες, βουτήματα, τσουρέκια, κουλουράκια ντόπια με συνταγές παραδοσιακές, κέικ, αρτοσκευάσματα, ντόνατς και ότι άλλο επιθυμείτε. Ελάτε να ταξιδέψετε σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων!